Angela & Erik

2009: SOUTH-AMERICA
2009: BALTIC SEA....?
2008-2009: SPAIN - MALAGA
2008-2008: USA/CANADA
2007-2008: SPAIN - SEVILLE
2006-2007: WORLD BIKE TOUR

28 March 2006

LAATSTE VOORBEREIDINGEN

De tweede heftige klus (1-ste: oplevering St.Pieterskade)- leeg en schoon opleveren van de flat en het inruimen van de opslag - is met succes afgerond, mede dankzij de hulp van Hannie en Herman. Alle vier niet in optimale conditie (Erik rugpijn, de andere drie proestend en hoestend), maar het resultaat telt: ons nog resterende "hebben en houden" is opgeslagen bij Shurgard in een ruimte van 3 bij 3 bij 3! Breek er niet in, want ik vrees dat een paar fietsen en wellicht nog wat zooi er uitrollen als je de deur opent. Wij zijn nu de laatste zaakjes aan het regelen vanuit onze riante thuisbasis bij Gemma in Hellevoetsluis. Maandag 3 april fietsen wij -ijs en weder dienende - naar Antwerpen waar wij gezellig de avond en nacht gaan doorbrengen bij Marion en Wijnand.
Als wij op het schip kunnen internetten, zullen wij jullie de foto's van de passerende walvissen laten zien. Zo niet, dan volgt de volgende info vanuit de USA.
PS: wat geweldig al die leuke commentaren: dat is ook genieten.

4 Comments:

  • At Wednesday, 29 March, 2006, Anonymous Anonymous said…

    Hoi Angela en Erik
    Een hele goede reis en heel veel plezier toegewenst! Hopelijk zien we jullie ergens tegen het eind van het jaar hier down under. Misschien kunnen we samen Sinterklaas vieren ergens in de Outback, weer eens wat anders!

    Groeten
    Hans en Sally

     
  • At Tuesday, 04 April, 2006, Anonymous Anonymous said…

    Hoi Angela en Erik,

    Ik heb jullie nog geprobeeerd te bellen afgelopen weekend, niet gelukt. We wensen jullie een hele goede reis, en we blijven jullie volgen
    gr de zwannetjes

     
  • At Wednesday, 05 April, 2006, Anonymous Anonymous said…

    Hallo Angela en Erik
    Als het goed is zijn jullie nu op weg naar die prachtige walvissen. We hoorden van Maaike en Wieger dat jullie er veel zin in hadden. Heel veel plezier en fietsbilvlees als jullie met het echte fietsen beginnen.
    Groeten Annemiek en Jan

     
  • At Monday, 10 April, 2006, Anonymous Anonymous said…

    Hoi Angela en Erik,

    Ik ga jullie zeker volgen op deze site de komende tijd. Ben erg onder de indruk van het reisschema, vooral van de bijbehorende getallen: Oef!
    En ik ben blij dat Hannie en Herman erbij waren om jullie flat leeg te maken. Die droger van jullie, daar is niks mis mee ;-) Hij heeft hier al uitstekende diensten bewezen (tja, zo prozaisch is dus het leven van de achterblijvers...)
    Ik wens jullie een ontzettend mooie reis. Geniet ervan!

    Groet, ook van Martijn en Ries,
    Floor

     

Post a Comment

<< Home